آیت الله طبرسی:
نشر تعالیم قرآنی سبب رستگاری در جامعه میشود
عضو مجلس خبرگان رهبری در جمع کارکنان دانشکده علوم قرآنی آمل با تاکید بر تقویت مفاهیم دینی در جامعه گفت: نشر تعالیم قرآنی سبب رستگاری در جامعه میشود.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۳
کد مطلب: 7345
به گزارش پایگاه قرآنی - دانشگاهی ایحاء از آمل، آیت الله نورالله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران اظهارکرد: همه علوم علم نیستند علوم قرآنی بهترین علمها بوده که باید از این گنجینه به درستی استفاده کنیم و جامعه قرآنی را به جامعه معرفی کنیم.
وی افزود: قرآن برکات فراوانی در زندگی انسان دارد و بدانیم دین، ایمان، آخرت و اعتقادات و زندگی ما وابسته به قرآن است.
آیت الله طبرسی تصریح کرد: هر کس به اندازه طهارت خود از قرآن استفاده و بهره میبرد که باید نسل امروز بداند اگر سعادت واقعی را میخواهند باید به دستورات قرآن عمل کنند.
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: دشمن در طول تاریخ تلاش کرد از نگاه درست به نزول و نشر معجزات قرآن خودداری کند و در اثبات آن همیشه به صورت مستقیم و غیرمستقیم دشمنی خود را اثبات کرد.
آیت الله طبرسی افزود: در هزار و ۴۰۰ سال نزول قرآن کریم هیچ مشکلی پیش نیامد و امام راحل در وصیت نامه خود، حدیث ثقلین را انتخاب کرد که نشان میدهد انقلاب ما انقلابی انبیایی و اوصیایی است.
وی گفت: یکی از مهمترین مسائل در قرآن تحدی است که اگر میتوانید مثل من بیاورید که هیچ کسی نتوانست و قرآن این کتاب آسمانی در تمام ایام تاریخ اسلام مورد توجه بود و اکنون دشمن با تمام قوا با قرآن مبارزه میکند.
امام جمعه ساری بیان کرد: علم با ارزش است اما موضوع و محتوای آن مهم بوده که موضوع محتوا و بحث قرآن مهم و مقدس است و به زندگی ما حیات طیبه میبخشد.
آیت الله طبرسی افزود: ممکن است طبییب بمیرد اما علم پزشکی هیچگاه از بین نمیرود که دشمنان بدانند قرآن مانا و ماندگار است آنچه در قیامت به انسان کمک میکند اعمال نیک، پیامبران و قرآن است.
امام جمعه ساری گفت: زمان قبل از انقلاب با خواندن قرآن و نهج البلاغه برخورد میشد اما اکنون در امنیت کامل قرار داریم و بدانیم قرآن پناهگاه امنی برای همه است که درود بر پدران و مادرانی که فرزندان خودرا با قرآن آشنا میکنند.
نماینده ولی فقیه بیان داشت: نزول قرآن برای استفاده از دستورات آن است تا سبک زندگی قرآنی شود و با توجه به پویا بودن قرآن کریم ،انتظار از دانشگاه علوم و معارف قرآن این است که قرآن را بر اساس نیازهای جامعه امروز و فردا مورد توجه و موشکافی قرار دهد و چیزهای جدید از قرآن کسب شود .
وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه توفیقی است که در جمع خادمان قرآن هستم گفت: از عنایات خداوند است که به شما لطف و مرحمت دارد که با قرآن و علوم قرآنی سرو کار دارید.
قابل ذکر است قبل از سخنان آیت الله طبرسی، گزارشی از عملکرد دانشکده علوم قرآنی آمل توسط دکتر حسینی رئیس این دانشکده و همچنین گزارش آموزشی و پژوهشی توسط دکتر اصفهانی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده ارائه گردید.