برگزاری کارگاه مقاله نویسی به صورت مجازی در دانشکده علوم قرآنی تهران
دومین جلسه کارگاه مقاله نویسی به صورت مجازی در دانشکده علوم قرآنی تهران برگزار شد.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۲۳
کد مطلب: 11609
به گزارش ایحا از تهران، دومین کارگاه مقاله نویسی با تدریس دكتر زهره اخوان مقدم دانشيار دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم برگزار گردید.
در اين كارگاه که به صورت مجازي تشکیل شد جمعي از دانشجويان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و دانشگاه هاي ديگر حضور یافتند.
اخوان مقدم پس از مرور كوتاهي بر مباحث جلسه اول، بحث جلسه دوم را با معرفي چندين كتاب مهم در حوزة روش تحقيق و مقاله نويسي آغاز كرد و سپس به معرفي مجله ها در این خصوص پرداخت.
وی در خصوص درجات سه گانة مجله ها گفت: در گذشته مجلات در سه درجه علمي-پژوهشي و علمي–ترويجي و علمي–تخصصي ارائه می گردید اما با توجه به آيين نامه جديد وزارت علو ديگر اين درجه ها حذف شده و همه مجلات با عنوان علمي و درجه هاي الف، ب، ج، د ارزش گذاري خواهند شد و رتبه هر مقاله، در صفحه عنوان همان مقاله درج مي شود.
دکتر اخوان مقدم در ادامه درخصوص صاحبان امتياز مجلات گفت: به طور کلی دانشگاه ها و معاونت هاي آن، انجمن هاي علمي، پژوهشكده ها و بنيادها، حوزه هاي علميه، و نيز افراد حقيقي كه مي توانند امتياز مجله بگيرند، صاحبان امتیاز مجلات می باشند.
دانشیار دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در بخش دیگر این جلسه به بیان اقسام مطالعه علمي پرداخت و بهترین نوع تحقیق را پژوهش اصیل عنوان کرد و افزود: این نوع پژوهش تولید علم می کند و بهترین نوع تحقیق و پژوهش است. همچنین پژوهش هاي باز پژوهي نیز در رتبه بعدی قرار دارند که طبق آن مسئله اي را با فرضيه جديد يا مبناي جديد و يا رويكرد جديد مي توان دوباره مورد تحقيق قرار داد.